مدیرکل بهزیستی استان کرمان از بومی سازی جلسات شورای معاونین بهزیستی استان کرمان خبرداد و گفت: این گونه جلسات با هدف تولید بستههای خدماترسانی بومیسازی شده برای گروههای تحت حمایت برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان، جلسه شورای معاونین بهزیستی استان کرمان به منظور بررسی نحوه ی همکاری فرمانداری و شهرداری با بهزیستی در فرمانداری زرند برگزار شد.
عباس صادقزاده در این نشست با اشاره به اینکه این گونه جلسات با هدف تولید بستههای خدماترسانی بومیسازی شده برای گروههای تحت حمایت برگزار میشود، اظهار داشت: برگزاری این جلسات ایده مدیریتی جدیدی است که برای نخستین بار در بهزیستی استان کرمان از شهرستان زرند شروع شده است.
وی با ابراز امیدواری از اینکه الگوی مدیریتی تولید شده به سایر شهرستانها نیز باید تعمیم پیدا کند؛ افزود: دستاوردهای حاصل از این اقدام در یک برنامه زمانبندی و منطبق بر شرایط بومی شهرستانها، در سایر نقاط استان اجرایی میشود.
صادقزاده با اشاره به اینکه سلامت اجتماعی ابزار و ملزوماتی را در جامعه نیاز دارد؛ گفت: کنترل آسیبهای اجتماعی و مدیریت آسیبهای اجتماعی یکی از ماموریتهای اصلی سازمان بهزیستی است ولی این ماموریت به معنی رفع مسولیت از سایر سازمانها نیست و حق قانونی و شهروندی برای همه افراد جامعه است که باید در این زمینه اقداماتی را انجام داد و مهمترین اقدام در این زمینه هم سو شدن است.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه گروههای تحت حمایت بهزیستی مانند سایر شهروندان حقوق و مطالباتی دارند؛ تصریح کرد: برای احقاق حقوق این گروهها تمام سازمانها باید همسو حرکت کرده و پاسخگوی مطالبات این قشر از جامعه باشند.
وی ظرفیت و امکانات موجود در سطح شهرستانها و منابع بهزیستی را دو شاخصه مهم در توسعه رفاه اجتماعی ذکر کرد و افزود : در شرایط تلقیق امکانات و منابع و با یک برنامه مدون بومیسازی شده میتوان رفاه اجتماعی را به سطوح پایین جامعه تسری داد .
صادقزاده با تشریح ماموریتهای بهزیستی؛ اظهار داشت : پیشگیری از معلولیتها و آسیبهای اجتماعی و تامین بهداشت روان از اهداف مهمی است که در بهزیستی استان کرمان دنبال میشود.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه همسویی سازمانها با یکدیگر نقش موثری در کاهش آسیبهای اجتماعی دارد گفت : در شرایط همکاری مسولان شهرستانی با بهزیستی در تولید برنامههای کاری مشترک ، بدون تردید این همکاریها تاثیر انکارناپذیری در کاهش آسیبها ، تامین رفاه اجتماعی و رضایتمندی گروههای هدف دارد.
حبیبالله خنجری فرماندار شهرستان زرند نیز در این آئین با اشاره بر اینکه مدیرکل بهزستی استان کرمان با رویکردی نوینی در دولت تدبیر و امید منشاء خدمات شایستهای بوده است؛ اظهار داشت: دست یافتن به موفقیتهای سازمانی قابل مشاهده و قابل سنجش در بهزیستی کرمان و زرند مدیون مدیریت با رویکردهای علمی و تخصصی است.
وی با اشاره به مشکلات ساختمانی مرکز توانبخشی شهرک رزمندگان در شهرستان زرند گفت: در حال حاضر آنچه برای راهاندازی این مرکز کمبودش احساس میشود؛ نیروی متخصص برای مرکز کلینیک توانبخشی شهرستان زرند است.
فرماندار شهرستان زرند برگزاری جلسات منظم کمیته مناسبسازی را یکی دیگر از اقدامات موثر بهزیستی در شهرستان زرند دانست و اظهار داشت : جابجایی معلولان در سطح شهر و خطوط بین شهری مشکلاتی را برای این گروه به وجود آورده است که هم زمان با موضوعات مناسبسازی معابر و اماکن عمومی باید با همکاری شهرداری برای حل این مشکل نیز برنامهریزی شود.
وی با بیان اینکه توانمندسازی معلولان و توانمندسازی آنان مستلزم فراهم کردن شرایط اشتغال آنان است گفت: سهمیه اختصاص یافته برای این افراد کافی نیست و باید این سهم افزایش یابد
فرماندار زرند با اشاره به مشکلات و معضلات موجود در شهرستان زرند در موضوعات مختلف اجتماعی افزود : برای حل مشکلات فرمانداری و مجموعه شهرستان آماده همفکری و همکاری با بهزیستی است.
در این جلسه هریک از اعضاء شورای معاونین با طرح برنامههای کاری در شهرستان زرند به بیان دیدگاههای خود پرداخته و در نهایت این جلسه با بیش از 20 مصوبه کاری در حوزه های مختلف بهزیستی به کار خود پایان داد.
انتهای پیام/