مدیرکل بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه هم افزایی در بین گروه های مختلف اجتماعی زمینه ساز کاهش آسیب های اجتماعی است گفت: بهزیستی استان برای طراحی بهترین مدل کاهش آسیب های اجتماعی آمادگی همکاری با سپاه ثارالله کرمان را دارد.
عباس صادق زاده روز چهارشنبه در همایش تبینی بهتر زیستن اجتماعی در نظام جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت ایام الله دهه فجر افزود: در قبال اراده و عظمت مردم مسائل اجتماعی حل شدنی هستند.
وی گفت: حضور همیشگی نیروهای سپاه و بسیج در صحنه باعث بسیاری از موفقیت ها در مسیر سازندگی کشور شده است.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه امروز سپاه ثارالله استان کرمان نیز می تواند در عرصه های مختلف اجتماعی نقش آفرینی کند تصریح کرد: بسیاری از مسائل اجتماعی را می توان با تعامل و هم افزایی کاهش داد.
صادق زاده از اعلام آمادگی بهزیستی استان با سپاه در راستای طراحی بهترین مدل برای کاهش آسیب های اجتماعی خبرداد و افزود: امیدواریم در ابعاد مختلف تفاهم نامه های همکاری با سپاه منعقد شود.
وی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی با اتکا به دین عملیاتی شد خاطرنشان کرد: پیروزی های هشت ساله دفاع مقدس نیز با اتکا به ائمه اطهار (س) انجام گرفت.
به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همایش تبینی بهتر زیستن اجتماعی در نظام جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) در بهزیستی استان کرمان برگزار شد و از فعالان و خیرین اجتماعی استان تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/