به مناسبت ماه مبارک رمضان و به منظور تشریح فعالیتهای بهزیستی و بیان علل و عوامل آسیب های اجتماعی جلسه ای با حضور رئیس بهزیستی شهرستان منوجان و روحانیون مبلغ در محل اداره بهزیستی این شهرستان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان به نقل از منوجان : مرتضی نمدادی رئیس بهزیستی منوجان با تشریح عوامل موثر در طلاق خانواده ها ،گفت : اگر بیش از ازدواج مسائلی همچون تفاوت های فردی زوجین ،  فرهنگی خانواده ها و تحصیلی توجه شود بدون شک استحکام خانواده تضمین تر شده است .

رئیس بهزیستی شهرستان منوجان با بیان اهمیت مشاوره های روانشناختی قبل از ازدواج گفت : با مشاوره بسیاری از آسیب ها و مشکلات خانواده ها مانند خیانتهای زناشوئی و ناسازگاری های خانوادگی حل و فصل می شود.

در ادامه وی اعتیاد به مواد مخدر را یکی از نگران کننده ترین مسائلی دانست که خانواده ها با آن مواجه می شوند و افزد: باید علاوه بر رعایت نکات رفتاری و تربیتی ، فضایی آرام برای رشد و بالندگی فرزندان فراهم شود تا از تمایل آنان به بیرون از خانه ، دوستان ناباب و اعتیاد پیشگیری شود .

نمدادی به پیشگیری از معلولیتها اشاره کرد و گفت : در شهرستانهای جنوبی به دلیل تعدد ازدواج های فامیلی و تولد فرزندان معلول ناشی از اختلالات ژنتیکی ، اولویت بهزیستی استان کرمان اجرای طرج های مشاوره ای و غربالگری برای معلولیت زدایی است .

 لازم به ذکر است مبلغین روحانی به عنوان سفیران بهتر زیستن در مراسم و برنامه های ماه مبارک رمضان آگاهی های لازم را به مردم در زمینه پیشگیری از معلولیت ها و آسیب های اجتماعی ارائه می دهند.