رئیس بهزیستی رفسنجان با اشاره به اینکه بهزیستی رفسنجان هیچ موقوفه ای ندارد گفت: خیرین در حوزه پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی وقف کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان از رفسنجان، محمود حيدري رئيس بهزيستي رفسنجان در نشست سه جانبه روساي اداره اوقاف، اداره بهزيستي و مديريت حوزههاي علميه رفسنجان در مورد چگونگي انجام موقوفات جديد و سمت و سو دادن واقفين به بهزيستي ، با اشاره به فعاليتهاي بهزيستي و اجراي طرحها و برنامههاي پيشبيني شده از جمله طرحهای پيشگيری ، غربالگري شنوايي، بینایی و مشاوره ژنتیک و انجام آزمایشهایهای مربوطه از سوی بهزیستی در کاهش معلولیتها و در نتیجه در کاهش آسیب ها تاثیر میگذارد اظهار داشت: کارشناسان اداره اوقاف میتوانند خیرین و واقفین را راهنمایی کنند تا وقفیات جدید خود را به سمت و سوي بهزيستي و نيازهاي جامعه هدف سوق دهند.
وی افزود: اداره بهزیستی رفسنجان در هیچ کدام از واحدها از جمله توانبخشی ، امور اجتماعی ، شبه خانواده و پیشگیری از اعتیاد که نیاز مبرم امروز جامعه هستند، موقوفه ندارد و پیشنهاد ما همیشه این بوده که نیاز امروز بهزیستی، وقف در زمینههای پیشگیری از اعتیاد، آسیبهای اجتماعی لازم و ضروری است.
حاج عباس رمضاني امام جمعه رفسنجان با قدردانی از فعالیتهای بهزیستی در این شهرشتان اظهار داشت: کارکنان بهزیستی با روحيه و انگيزه لازم توانستند بهزيستي را نسبت به قبل به مردم بهتر معرفي کنند.
وی با اشاره به اینکه اثرگذاری وقت در جامعه ماندگار است؛ تصریح کرد: از كل موقوفات درآمد زا در شهرستان رفسنجان 98 درصد آن سازماندهي شده است و رفسنجان رتبه اول كشور را درزمینه موقوفات به خود اختصاص داده است.
امام جمعه رفسنجان خاطرنشان کرد: ميسر نيست؛ موقوفه هاي قبلي را در هر راه خيري هزينه كنيم و ما بايد فرهنگ سازي كنيم كه واقفين در چه زمینههای (مثلا بهزيستي و جامعه هدف آن) وقفيات جديد خود را انجام دهند و فقط صرف مسجد نباشد.
حجتالاسلام محمد محمدزاده رئيس اوقاف و امور خیریه رفسنجان نیز در این نشست با اشاره به اینکه اوقاف چرخه مردمی دارد اظهار داشت: 85 درصد موقوفات رفسنحان تا كنون وقف امام حسين(ع) بوده است كه قابل هزينه در جاهاي ديگر نيست و بقيه آن واقفين نيتهاي خاص خود را داشتهاند .
وی با اشاره به اینکه از گذشته تاکنون شهر رفسنجان يك شهر مردم نهاد و خير بوده است خاطرنشان کرد: ساخت بيمارستان مرادي ، زايشگاه نيك نفس و آزادي ،بعضي از دانشگاههاي رفسنجان از محل موقوفات مردمي بوده است و در برخي زمينهها از جمله معلولان بهزيستي و مشكلات مالي آنها ، تامين جهيزيه دختران بيبضاعت ، درمان بيماريها اقبال عمومي مردم رفسنجان نسبت به وقف بيشتر شده است.
انتهای پیام/