جلسه کمیته فرهنگی – پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با ماد مخدر با حضور مدیر کل وکارشناسان حوزه پیشگیری بهزیستی استان کرمان ، دبیر شورای هماهنگی  مبارزه با مواد مخدر و اعضاء کمیته فرهنگی – پیشگیری در محل سالن ارشاد اداره  کل بهزیستی استان کرمان برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان : عباس صادق زاده مدیر کل بهزیستی کرمان با تشریح  اهمیت حوزه مسائل اجتماعی و پیشگیری  در جامعه ، گفت : ما در این حوزه ها با مدیریت کارآمد می توانیم شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه باشیم .

وی با اشاره به شرایط استان کرمان و نرخ رو به رشد اعتیاد اظهار داشت : این شرایط  باعث بوجود آمدن خشونت های متعدد در خانواده ها شده است که  با مدیریت منسجم و اراده قوی بر اساس اصول قانونی برنامه ششم و آموزش های تخصصی می توان آسیب های به وجود آمده را کنترل کرد .

عباس صادق زاده با بیان اینکه آمار طلاق در سطح کشور رو به افزایش است ؛ عنوان کرد : دامنه طلاق به خانواده های دارای تحصیلات عالیه نیز رسیده  است که سازمان های متولی مسائل اجتماعی با برنامه ای جامع و از طریق  هدفمند هزینه کردن اعتبارات باید پیشگیری از وقوع طلاق و حفظ کیان خانواده را مدیریت کنند .

حسین چناریان دبیر شورای هماهنگی مبارزه  با مواد مخدر با تشریح تفاهم نامه های مبادله شده در حوزه پیشگیری و فرهنگی سال 96 گفت :  3درصد از اعتبار 21 میلیارد تومانی پیش بینی شده در کشور ، سهم استان کرمان است که متاسفانه با توجه به آسیب خیز بودن استان ، اعتبار اختصاص یافته پاسخگو نیست  .

وی با بیان اینکه استان کرمان در ردیف 12 استان پرخطر کشور قرار دارد ؛ افزود : جدای از اعتبارات ، برنامه ریزان تصمیم سازان استانی باید بر اساس اعتبارات موجود ، برنامه ریزی های لازم را داشته باشند .

همچنین در زمینه میزان دسترسی به مواد مخدر استان کرمان در  چهار استان کشور می باشد که با این شرایط و اهمیت موضوع علاوه بر اختصاص اعتبارات لازم  ،کار سیاستمداران و تصمیم گیران در حوزه های اجتماعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است .

انتهای پیام /