به مناسبت هفته بهزیستی  مدیران ارشد بانک مسکن  با مدیر کل و اعضاء شورای معاونین بهزیستی استان کرمان در محل اداره کل بهزیستی استان کرمان دیدار و گفت وگو کردند .

 به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان :عباس صادق زاده مدیر کل بهزیستی با بیان اینکه بانک ها در برقراری رفاه اجتماعی سهم بسزایی دارند گفت : در همکاری و تعامل بانک مسکن با بهزیستی برای  ارائه تسهیلات  مسکن به مددجویان  اقدامات موثری انجام شده  است .

 وی با بیان اینکه  هفته بهزیستی متعلق به همه افراد جامعه می باشد ، افزود: متعلق بون بهزیستی به همه افراد جامعه ، رسالت و مسئولیت سازمان بهزیستی را سنگین تر  می نماید به همین منظور  همه باید در برقراری سلامت اجتماعی مسئول باشند .

 عباس صادق زاده اظهار داشت :مسکن می تواند نیاز جدی و دغدغه بسیاری از خانواده ها به ویژه خانواده های دارای افراد معلول و بی سرپرست باشد در این راستا امیدواریم با همکاری و تعامل بانک مسکن بتوانیم مشکلات مسکن  این قشر از جامعه را برطرف کنیم .

 محمد علی احمدی نژاد معاون فناوری مدیریت شعب بانک مسکن با  تبریک هفته بهزیستی عنوان کرد : خدمت به جامعه هدف بهزیستی بسیار با خیر و برکت و باارزش می باشد بانک مسکن تلاش می کند در حد توان به گروه های آسیب پذیر جامعه خدمت رسانی داشته باشد .

ایشان افزود :این بانک با احساس مسئولیت نسبت به مشکلات و دغدغه های خانواده ها سعی می کند در برقراری رفاه اجتماعی ،اشتغال زایی ،ارائه تسهیلات به افراد تحت حمایت بهزستی فعالیت های مفیدی انجام دهد .