همایش بزرگداشت روز ملی خانواده با حضور امام جمعه ، رئیس اداره و کارشناسان حوزه اجتماعی بهزیستی شهربابک و شرکت 150 زن سرپرست خانوار و فرزندانشان درمحل تالار پارسیان برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان به نقل از شهربابک یاسر حاجی زاده رئیس اداره بهزیستی با تقدیر و تشکر از حضور شرکت کنندگان در این همایش به ویژه زنان سرپرست خانوار گفت : جایگاه و منزلت خانواده در دین اسلام بسیار بالاست و حمایت از خانواده های آسیب دیده و زنان سرپرست خانوار یکی از اهداف مهم بهزیستی می باشد .
علی اصغر انصاری امام جمعه شهرستان شهربابک با اشاره به اهمیت و نقش زن در خانواده بیان کرد: در کنار هر مرد موفقی یک زن موفق است که این نقش و جایگاه زن در استحکام و پایداری خانواده را نشان می دهد .
عبدالحسین کرهانی رییس اداره کار در ادامه همایش به اهمیت جایگاه اشتغال در خانواده پرداخت و گفت : اشتغال اعضاء خانواده در تداوم و توانمندی خانواده حائز اهمیت است .
این همایش با اجرای برنامه های فرهنگی – هنری از جمله اجرای گروه موسیقی محلی به کار خود پایان داد .