با هدف پیشگیری از معلولان ذهنی دوره دوره آموزشی پیشگیری از معلولیت در دبیرستان دخترانه نجمیه فهرج برگزار شد.

  به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان به نقل از فهرج، علی قاسمی رئیس بهزیستی شهرستان فهرج در حاشیه این دوره اظهار داشت: دوره  آموزشی  پیشگیری از معلولیت‌ها با حضور 30 دانش‌آموز در دبیرستان دخترانه نجمیه برگزار شد.

وی افزورد: دوره  آموزشی پیشگیری از معلولیت‌ها در راستای کاهش معلولان ذهنی وافزایش سطح دانش مردم در این شهرستان برگزار شده است.

رئیس بهزیستی شهرستان فهرج جلوگیری از معلولان ذهنی در سطح شهرستان، آگاهسازی دانش‌آموزان در این زمینه، آشنایی دانش‌آموزان با انواع معلولان ذهنی و افزایش سطح دانش‌آموزان را از اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد.

قاسمی گفت: پیشگیری ازبیماری‌های معلولیت‌زا در کودکان، پیشگیری از نابینایی، مشاوره ژنتیک ، بیماریهای متابولیک، پیشگیری از حوادث، پیشگیری از ناشنوایی و پیشگیری از معلولیت‌های ذهنی موضوعات آموزشی این دوره بوده است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان فهرج دارای 300 دانش‌آموز دختر است خاطرنشان کرد:  در سالجاری از 180 دانش‌آموز دختر دوره‌های آموزشی پیشگیری از معلولیت را فرا گرفته‌اند.

 

انتهای پیام/