در نشست بررسی راهکارهای همکاری بهزیستی با سپاه ثارالله استان کرمان معاونین اداره کل بهزیستی استان کرمان خواستار مشارکت صاحبان فعالیتهای اقتصادی برای به انجام رساندن مسئولیت اجتماعی شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان، عباس بلندی در نشست بررسی راهکارهای همکاری بهزیستی با سپاه ثارالله استان کرمان از وجود 600 مهدکودک با 25 هزار کودک تحت نظارت بهزیستی استان کرمان خبرداد و اظهار داشت: آموزشها در 7 سال اول زندگی از اهمیت ویژهای برخودار هستند که برای افزایش بهره مندی کودکان از این آموزش ها باید برنامه ویژهای باهمکاری سپاه تدوین شود.
وی با اشاره به اینکه درحال حاضر مراکز شبه خانواده 87 درصد کودکان بدسرپرست را تشکیل میدهند افزود: 57 مرکز شبه خانواده با نگهداری یک هزار و400 فرزند در استان کرمان وجود دارد که پیشنهاد میشود در این مراکز تشکلهای بسیجی تشکیل و به شکل ویژه کار شود.
معاون اجتماعی بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه 30 موسسه خیریه این مراکز را هدایت میکنند تصریح کرد: 27 کلینیک مددکاری تحت نظارت در بهزیستی استان کرمان وجود دارد.
بلندی با اشاره به اینکه 7 هزار و 500 زن سرپرست خانوار در استان کرمان وجود دارد گفت: در راستای توانمندسازی این زنان باید برنامهریزیهایی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه در زمینه اورژانس اجتماعی نیز میتوان به شکل ویژه با اقشار بسیج همکاری داشت بیان کرد: از حلقههای صالحین بسیج در پایگاههای خدمات اجتماعی میتوان استفاده کرد.
صاحبان فعالیتهای اقتصادی برای به انجام رساندن مسئولیت اجتماعی مشارکت کنند
مهندس مهدی نخعی در نشست بررسی راهکارهای همکاری بهزیستی با سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه بسیاری از آسیبهای اجتماعی در حاشیه شهر کرمان به شکل متفاوت مشاهده میشود؛ اظهار داشت: منابع دولتی پاسخگوی نیاز جامعه هدف بهزیستی نیست و میطلبد از توان و مشارکت سایر دستگاههای اجرایی در سطح استان استفاده شود.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه در حوزه توانمندسازی 4 هزار پرونده به دلیل عدم وجود اعتبارات بدون نتیجه ماندهاند بیان کرد: صاحبان فعالیتهای اقتصادی برای به انجام رساندن مسئولیت اجتماعی خود در بخشی از اجرای طرحهای بهزیستی استان مشارکت کنند.
وی با اشاره به وضعیت مسکن معلولان، گفت: از 7 هزار واحد مسکن مهر معلولان، 3 هزار واحد آن به شکل نیمهتمام باقی مانده است .
نخعی با اشاره به اینکه در حوزه فعالیتهای عمرانی مناطق کمتر توسعهیافته میتوان از ظرفیت گروههای جهادی استفاده کرد، خاطرنشان کرد: نیروهای بسیج به عنوان حامیان طرحهای بسیجی در کنار ما قرار بگیرند.
طرحهای اجتماع محور نیروی تخصصی و بسیج محور میطلبد
موسی دریجانی معاون پیشگیری بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه فعالیتها در حوزه پیشگیری متفاوت است، بیان کرد: طرحهای اجتماع محور نیروی تخصصی و بسیج محور میطلبد.
وی افزود: بهزیستی میتواند به دانشجویان بسیجی که رشتههای تحصیلی مرتبط با نیاز بهزیستی را دارند نحوه اجرای طرحها را آموزش دهد.
علیرضا اسدی معاون توابخشی بهزیستی استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه در حوزه توانبخشی جنوب استان کرمان با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم بیان کرد: از منابع انسانی بسیج به شکل خرید خدمت میتوانیم استفاده کنیم.
انعقاد تفاهمنامه با سپاه ثارالله نیز میتواند تأثیرات اثربخشی برای جامعه داشته باشد
افسانه قاضیزاده مسئول روابط عمومی بهزیستی استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه اطلاعرسانی و آگاهسازی در جامعه از اهمیت ویژهای برخودار است اظهار داشت: بهزیستی میتواند در حوزه اطلاعرسانی و آگاهسازی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در فضای مجازی تعامل و همکاری داشته باشد.
مهناز پهلوان دبیر فرهنگی بهزیستی استان کرمان نیز در این نشست اظهار داشت: فعالیتهای فرهنگی در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در حوزه شرق و جنوب استان آغاز شده است.
وی خاطرنشان کرد: انعقاد تفاهمنامه با سپاه ثارالله نیز میتواند تأثیرات اثربخشی برای جامعه داشته باشد.