مدیرکل بهزیستی استان کرمان در جلسه اختصاصی با نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار آیت‌ا… جعفری بر حمایت سازمان‌ها در کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی  از بهزیستی تاکید کرد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان، عباس صادق‌زاده مدیرکل بهزستی استان کرمان در این دیدار با تشریح برنامه‌ها و اقدامات بهزیستی استان کرمان به ارائه گزارشی از وضعیت آسیب‌های اجتماعی پرداخت .

آیت‌الله جعفری نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان در این دیدار اختصاصی با تقدیر از خدمات سازمان بهزستی در خدمت به گروههای هدف اظهار داشت : باتوجه به وضعیت آسیب‌های اجتماعی در جامعه و تاکیدات مقام معظم رهبری ، دولت‌مردان باید در هماهنگی‌های بین‌بخشی برنامه‌های متناسب با وضعیت آسیب‌های اجتماعی در جامعه را تدوین کنند.

وی با تاکید بر پرهیز از موازی‌کاری اظهار داشت : سازمانی چون سازمان بهزیستی توان و ظرفیت مدیریت و کنترل کاهش آسیب‌های اجتماعی را دارد. بنابراین باید منابع موجود در بدنه دولت به سمت بهزیستی هدایت شود.

آیت‌الله جعفری با بیان اینکه نه تنها دولت بلکه مردم نیز در قبال آسیب‌های موجود مسئول هستند تصریح کرد: یک سازمان مانند بهزیستی که وظیفه خدمات اجتماعی را برعهده دارد برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی باید از سوی سایر سازمان ها و مردم حمایت شود.

 

انتهای پیام/