مدیرکل بهزیستی استان کرمان در نشست شورای فرهنگی و اجتماعی استان خواستار راهاندازی مرکز کاهش آسیبهای اجتماعی در کرمان شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان، عباس صادقزاده در نشست شورای فرهنگی و اجتماعی استان با بیان اینکه پیشگیری و کنترل آسیبهای اجتماعی نیازمند مدیریت واحد و عملی است، اظهار داشت: برخی از اقدامات متفرق خودش آسیبی بر آسیبهای اجتماعی است.
وی با تأکید براینکه اهمیت آسیبهای اجتماعی کمتر از اهمیت از اقتصاد مقاومتی نیست، اظهار داشت: در این راستا پیشنهاد میشود همانند ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، مرکز فرماندهی کاهش آسیبهای اجتماعی در کرمان راهاندازی شود.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان افزود: در این اتاق فرماندهی برنامهریزی در یک محل و با یک نگاه علمی در حوزه کنترل و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی انجام شود.
علیرضا رزمحسینی استاندار کرمان نیز در این نشست اظهار داشت: بخش غیردولتی اقدامات خودجوش در این زمینه انجام می دهد لذا با راه اندازی این مرکز میتوان خدمات و دستگاهها را متمرکز کرد.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه چشماندازی برای آینده استان کرمان در حوزه آسیبهای اجتماعی باید دیده شود، خاطرنشان کرد: حوزه اجتماعی همچون حوزه اقتصادی باید متولی داشته باشد و یک هدف مشترک را با استفاده از توان بخش غیردولتی دنبال کند.
وی از اعلام آمادگی چندین موسسه خیریه برای مشارکت در راهاندازی مرکز فرماندهی کاهش آسیبهای اجتماعی خبر داد و گفت: آمار آسیبهای اجتماعی در کشور فزاینده است که در این راستا می توان خدمات دولت را که هم اکنون به صورت جزیرهای عمل میشود، در این مرکز متمرکز کرد.
رزمحسینی با اشاره به اینکه وزارت کشور قرار است نسبت به راهاندازی سازمان اجتماعی اقدام و به استان ها ابلاغ کند گفت: پیش از ابلاغ دستورالعملها از پایتخت، طرح راهاندازی مرکز فرماندهی کاهشهای اجتماعی در مدت یک ماه بررسی و سپس به شکل منسجم در استان عملیاتی میشود.
وی با تاکید بر اینکه مرکز فرماندهی کاهش آسیبهای اجتماعی در استان یک نهاد هماهنگکننده است نه اجرایی افزود: این نهاد با تکیه بر بخش غیردولتی و بدون هزینه دولتی کار خود را همچون مناطق جغرافیای هشتگانه اقتصادی در استان آغاز خواهد کرد.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه برخلاف نظر عده ای، ما امروز با تکثیر مدل موفق اقتصاد مقاومتی شهرستان قلعه گنج در سراسر استان، فقر و جهل اقتصادی را فروخته و محو کردیم، نه دولت را خاطرنشان کرد: آسیبهای اجتماعی در جامعه وجود دارد و در کاهش آسیبهای اجتماعی تنها یک سازمان به دلیل حجم بالا توان این کار را ندارد لذا راهاندازی این مرکز میتواند حداقل وضعیت موجود را حفظ کند.
وی با تاکید بر اینکه برای حل مشکلات بحرانی باید همه دستگاه ها بسیج شوند و حرکت جدید و جهادی در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی در استان آغاز شود گفت: استان کرمان ظرفیت کارهای جدید و جهادی را دارد و امروز همه مدیران این نوع حرکت ها را پذیرفته و در این راستا گام بر می دارند.
در ادامه این جلسه هر یک از حاضرین به ارائه پیشنهادات و نظرات خود پرداختند.
در این نشست نیز مقرر شد خیریه کوثر مشیز به عنوان بخش غیردولتی دستگاههایی که در حوزه آسیبهای اجتماعی مسئولیت دارند با این خیریه همکاری کنند و برنامهریزی در حوزه آسیبهای اجتماعی از یک ساختار تولید شود.
انتهای پیام/