مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه مسئولان باید نگاه مدیریتی و برنامه‌ریزی شده به حوزه مسائل اجتماعی داشته باشند گفت: برای کنترل رشد آسیب‌های اجتماعی باید برنامه‌ریزی قابل سنجشی داشته باشیم.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان، عباس صادق‌زاده صبح امروز در آئین آغاز به کار همایش علمی – کاربردی مدیران ستادی و کارشناسان بودجه بهزیستی استان‌های سراسر کشور به میزبانی کرمان با ابراز خرسندی از تبادل‌ نظر در زمینه بودجه و برنامه‌ریزی در استان کرمان اظهار داشت: امروزه همه جوامع و کشورها برای توسعه اقتصادی برنامه‌ دارند.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی، توسعه را شکل و به نتیجه می‌رساند تصریح کرد: اگر در دستور کار دولت‌ها و جوامع برنامه‌ریزی وجود نداشته باشد؛ به طور قطع موفقیتی به دست نمی‌آید.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان برنامه‌ریزی مالی و بودجه‌ای را رمز موفقیت برنامه‌ها و توسعه همه کشورها برشمرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران در همه ابعاد موفقیت‌هایی داشته در این زمینه نیز باید متمایزتر عمل کند.

وی با بیان اینکه در کنار توسعه شاهد تحولات اجتماعی هستیم تصریح کرد: امروز بسیاری از نهادها به مسائل اجتماعی آگاه هستند.

صادق‌زاده با بیان اینکه در کشوری قرار داریم که  آمار شیوع طلاق، معلولیت‌ها و اعتیاد در آن قابل تأمل است؛ افزود: استان کرمان بیش از 11 درصد مساحت کشور را به خود اختصاص داده و به تناسب وضعیتی که دارد شاهد تحولات و تغییرات اجتماعی شده است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه رخدادهای اجتماعی همانند سایر استان‌ها در این استان نیز وجود دارد افزود: به لحاظ همجواری استان کرمان به مسیر مرزی و ترانزیت قاچاق مواد مخدر طبیعی است که شاهد بسیاری از آسیب‌های اجتماعی باشیم.

وی با بیان اینکه باید نگاه مدیریتی و برنامه‌ریزی شده به حوزه مسائل اجتماعی داشته باشیم بیان کرد: خشکسالی‌های اخیر باعث ایجاد مشکلات اقتصادی شده که در نتیجه رشد آسیب‌های اجتماعی منجر شده است.

صادق‌زاده با بیان اینکه شیوع اعتیاد در استان کرمان به 4و هفت دهم درصد رسیده در حالی که شیوع آن در کشور یک و شش دهم درصد است تصریح کرد: برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باید با مدیریت برنامه‌ریزی شده پیش برویم.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه برای کنترل رشد آسیب‌های اجتماعی باید برنامه‌ریزی قابل سنجشی داشته باشیم خاطرنشان کرد: اگر برنامه‌ریزی به درستی انجام نشود، شیوع آُسیب‌ها در جامعه بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از 87 درصد کودکانی که در مراکز پذیرش شده‌اند؛ کودکان بدسرپرست هستند، گفت: متأُسفانه آمار طلاق در سطح کشور رو به افزایش است و در حالی  که سازمان‌ها و دستگاه‌هایی متولی این امر در کشور وجود دارند.

صادق‌زاده با بیان اینکه اگر در قبال مسائل اجتماعی جامعه برنامه نداشته باشیم به طور قطع با تبعات ناخوشایندی مواجه می‌شویم تصریح کرد: برنامه‌ریزی مالی یکی از عوامل کنترل این مسائل در جامعه هستند.

وی خاطرنشان کرد:امیدواریم این همایش در کرمان منجر به یک رویکرد جدید در سازمان بهزیستی شود.

انتهای پیام/