معاون پیشگیری بهزیستی استان کرمان گفت: بهزیستی به تنهایی نمیتواند در حوزه بهداشت روان در جامعه موفق عمل کند بلکه مشارکت همه دستگاههای اجرایی استان را میطلبد.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان کرمان،موسی دریجانی پیش از ظهر امروز در نشست تصمیمگیری برگزاری برنامههای هفته بهداشت روان در استان که با حضور جمعی از مسئولان در محل اداره کل برگزار شد، با تسلیت ایام سوگواری اباعبداللهالحسین(ع)، اظهار داشت: 24 تا 30 مهرماه با عنوان هفته بهداشت روان نامگذاری شده که در این هفته میتوان بخشی از فعالیتهای کوتاه مدت را انجام داد.
وی افزود: بهزیستی به تنهایی نمیتواند در حوزه بهداشت روان در جامعه موفق عمل کند بلکه مشارکت همه دستگاههای اجرایی استان را میطلبد.
معاون پیشگیری بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه آسیبهای فضای مجازی، حوزه ارتباطات، خانواده و غیره افزود: موازی کاری در بسیاری از کارها یکی از عوامل عدم تحقق مقابله با آسیبها در جامعه میباشد.
وی با اشاره به اینکه فعالیتها باید با همافزایی و همفکری در حوزه بهداشت روان انجام شود تصریح کرد: همایشی در این راستا برای دستگاههایی که به شکل جمعی فعالیت میکنند؛ برگزار میشود.
دریجانی با بیان اینکه صدا و سیما به عنوان یک رسانه ملی میتواند در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی اثرگذار باشد گفت: شهرداریها نیزدر زمینه سلامت و کاهش آسیب نقش موثری دارند.
معاون پیشگیری بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه آسیبهای فضای مجازی همه افراد جامعه را درگیر کرده است تصریح کرد: این آسیب سبب متلاشی شدن خانواده ها شده که میتوان با برنامهریزی این آسیب را در جامعه از بین برد.
وی با اشاره به اینکه بهداشت روان باید در مدارس به دانشآموزان آموزش داده شود تصریح کرد: همه افراد، جامعه را مقصر برخی از آسیبهای اجتماعی از جمله آسیبهای فضای مجازی میدانند در حالی که والدین و خانواده در این زمینه نیز مسئولیتهایی برعهده دارند که به آن توجه نمیکنند.
مهدی وحدتی مدیر سلامت شهرداری کرمان نیز در این نشست افزود: شهرداری در حوزه فعالیتهای فرهنگی و خدمات شهری میتواند در برگزاری همایش در زمینه بهداشت روان فعالیت کند.
وی با اشاره به اینکه 30 شهردار محله در شهر کرمان وجود دارد گفت: شهردار محلهها در زمینه آموزش بهداشت روان افراد در محلهها میتوانند، فعالیت کنند.
وحدتی از وجود 17 رابط سلامت شهرداری در کرمان خبرداد و افزود: دورههای آموزشی بهداشت روان برای رابطین سلامت شهرداری برگزار خواهد شد.
روحالله اسدی معاون فرهنگی امور ورزش و جوانان با بیان اینکه شهردار محلهها را ظرفیت خوبی برای محلهها است اظهار داشت: باید ورزش در حوزه بهداشت روان فرهنگسازی شود.
وی با اشاره به برگزاری ورزشهای صبحگاهی در هفته بهداشت روان گفت: فردگرایی افراد سبب ایجاد برخی از آسیبهای اجتماعی میشود که در این زمینه نیز فعالیتهایی در استان انجام شده است.
علی بهرامنژاد مدیر سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی و نماینده نظام روانشناسی استان کرمان با بیان اینکه این هفته با شعار “کرامت انسانی در سلامت روان” نامگذاری شده است افزود: وزرات بهداشت یک برنامهای را برای این هفته برنامهریزی کرده که در ایام سال نیز این برنامهها ادامه دارند.
وی گفت: روزهای سلامت روان با عنوان سلامت روان در حوادث، سلامت روان در حوزه بحران، جایگاه همکاری بینبخشی در حوزه سلامت، سلامت روان در بلایا،سلامت روان در رسانه و سلامت روان در مشارکتهای عمومی در حوادث نامگذاری شده است.
مدیر سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی آمادگی آموزشهای لازم در حوزه بهداشت روان را در ادارات استان دارد.
بهرامنژاد با تأکید براینکه فعالیتها در زمینه بهداشت روان باید در طول سال تداوم داشته باشند خاطرنشان کرد: پیشبینی میشود به 100 روانشناس در همایشی ، آموزشهای حمایتهای تخصصی بهداشت روان ارائه شود تا این آموزشها را به خانوادهها در جامعه منتقل کنند.
انتهای پیام/