رئیس بهزیستی عنبرآباد گفت: وضعیت مشارکت مردم در شهرستان برای جامعه هدف رضایت بخش نیست و نیاز به بازنگری و اهمیت بخشیدن به این مهم دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان از عنبرآباد،  یدالله سالاری در نشست شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی عنبرآباد که با حضور معتمدین و اعضا برگزار شد  به گستردگی فعالیت‌ها در بهزیستی اشاره کرد و افزود: این سازمان در حوزه‌های اجتماعی، توانبخشی و پیشگیری فعالیت‌ها را بر عهده دارد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقدامات موثری انجام شده است گفت: تامین و ارتقا سلامت افراد جامعه یکی از اساسی‌ترین هدف های هر جامعه است که نیاز به همکاری و همیاری عموم مردم است و بهزیستی هم از این مسئله مستثنی نیست.

رئیس بهزیستی عنبرآباد تصریح کرد:  امروز،مشارکت در بهزیستی فقط اعتبارات نیست بلکه مشارکت مردم در مسائل اجتماعی و کمک به پیشگیری از آن از اهمیت بالاتری برخوردار است که متاسفانه وضعیت مشارکت مردم در شهرستان برای جامعه هدف رضایت بخش نیست و نیاز به بازنگری و اهمیت بخشیدن به این مهم دارد.

یحیی یوسفی‌زاده معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری عنبرآباد در این نشست نیز اظهار داشت: امروز سازمان بهزیستی اقدامات ارزشمند و قابل قبولی را انجام می‌دهد  و رسیدگی به وضعیت مردم، معلولان و نیازمندان کار بسیار سختی است.

وی خاطرنشان کرد: پیشگیری از معلولیت‌ها، آسیب‌های اجتماعی و توانمندکردن معلولان و مددجویان از مهم‌ترین اهداف سازمان بهزیستی است می‌طلبد که یاری‌گر این سازمان باشیم .

در این نشست، معتمدین و  اعضا نظرات خود را در زمینه جذب و نحوه مشارکت مردم و خيرين با فعالیت‌های بهزیستی مطرح کردند.

انتهای پیام/