اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم ( آمبلیوپی ) به منظور بهره مندی تمامی کودکان 3 تا 6 سال تا 15 آذر ماه تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان کرمان ، صادق زاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت : برنامه پیشگیری از تنبلی چشم توسط بهزیستی در سراسر کشور و بمنظور دسترسی کودکان به خدمات غربالگری در مناطق محروم و صعب العبور ، کاهش سن غربال ، تشخیص و درمان آمبلیوپی در کودکان انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح موجب جلوگیری از بروز نابینایی و کم بینایی در کودکان وکاهش معلولیت در جامعه می شود افزود: با جرای این طرح هزینه های ناشی از بروز معلولیت نابینایی و هزینه های درمان باتوجه به تشخیص به موقع کاهش می باید.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان در ادامه به آمار کودکان معاینه شده 3 تا 6 سال در سال 92 اشاره کرد و گفت : در سال گذشته 101566 کودک از مجموع 166547 کودک 3 تا 6 سال در استان معاینه چشم شدند که از این تعداد 2515 نفر مبتلا به اختلالات بینایی و 342 نفر آمبلیوپ تشخیص داده شدند.
بگفته صادق زاده تشخیص بموقع افراد مبتلابه اختلالات بینایی و آمبلیوپ موجب شده تا از معلولیت  در بینایی تعداد زیادی از این کودکان براساس آمار جلوگیری شود.
مدیرکل بهزیستی کرمان اجرای اینگونه طرحها را فرصتی برای جلوگیری از بروز و شیوع معلولیت ها دانست و اظهار داشت : همکاری والدین و مراجعه به پایگاههای تعیین شده که در محل های مهدهای کودک ، پیش دبستانی ها و خانه های بهداشت سراسر استان می باشد ، کمک خواهد کرد تا فرزندانی سالم داشته باشیم.
وی با بیان اینکه علاوه بر پایگاههای مشخص شده در زمان اجرای  طرح ( اول آبان تا 15 آذر ) تعداد 50 پایگاه دائمی سنجش بینایی با E چارت ( تابلوی سنجش دید ) در تمام سال آماده ارایه خدمات به کودکان 3 تا 6 سال می باشند افزود: والدین با مراجعه به پایگاههای دائمی در طول سال می توانند از سلامت چشم کودکان خود مطلع شوند.
مدیرکل بهزیستی با تاکید براینکه بیماری تنبلی چشم نشانه ظاهری خاصی ندارد ووالدین قادر به تشخیص این بیماری نیستند گفت : سن طلایی و درمان تنبلی چشم بین 3 تا 6 سالگی می باشد و والدین می بایست با اهمیت بیشتری نسبت به سلامت بینایی فرزندان خود به این موضوع توجه داشته باشند و حتماً برای معاینه چشم کودکان مراجعه نمایند.
صادق زاده ادامه داد: درمان قطعی تنبلی چشم در کودکان 3 تا 6 سال امکان پذیر است اما درصورت عدم تشخیص ،کودکان مبتلا به آمبلیوپی در سنین بالاتر حتماً دچار معلولیت بینایی ( کم بینایی یا نابینایی مطلق ) خواهد شد.