مدیرکل بهزیستی استان کرمان درکارگاه ایده تاب اجتماعی اظهار داشت : تعداد 28 ایده در استان کرمان تولید کرده ایم که این ایده ها تولید شده بر مبنای ظرفیت استان است.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان کرمان، عباس صادق زاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان در اختتامیه کارگاه استارت تاپ (Starttop) اظهار داشت: ابراز خوشحالی و خشنودی می کنم که قدم در مسیری  گذاشته ایم که شاید در بسیاری از مسائل امروز دنیا بهترین راه برای برون رفت و مدیریت کردن مسائل باشد.

وی با بیان اینکه استارت تاپ ها (Starttop)  مدت زیادی از عمرشان در دنیا نمی گذرد گفت: در بسیاری از جوامع پیشرفته به ایده تاب توجه جدی شده است و درصنعت و سایر زمینه های اقتصادی  استفاده های خوبی از این ایده ها شده است .

مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه  دنیا از راه استارت تاپ ها (Starttop)توانسته راه های جدید و موفقیت آمیزی را برای توسعه پیدا کند ؛ گفت : باعث خوشحالی است که این رویکرد در جامعه ما نیز جایگاه خود را پیدا کرده  و ایران نیز از این رویکرد خوب بی نصیب نمانده است.

صادق زاده با تاکید بر اجتناب از بزرگ نمایی آسیب های اجتماعی اظهار داشت :  گاهی اوقات گزارشات و آماری را از وضعیت آسیب های اجتماعی توسط برخی از مردم و مسولین در جامعه منتشر می شود باعث ایجاد نا امیدی و یاس در بین عموم مردم می شود گرچه بروز پدیده های اجتماعی طبیعی است اما بزرگنمایی به صلاح جامعه نمی باشد و باید با برنامه ریزی نسبت به کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی اقدام نمود.

صادق زاده  با بیان اینکه در پی هرتغییر و رشد ی در جامعه اعم از اقتصادی – اجتماعی – فرهنگی پی آمد هایی وجود دارد اظهار داشت :باید از پی آمدهای مثبت بهره برداری و پی آمدهای منفی را بدون بزرگنمایی ، ریشه یابی وساماندهی کنیم

مدیرکل بهزیستی استان کرمان  در ادامه تصریح کرد: باید  توان و ظرفیت های موجود و تفکرات و ایده های افراد جامعه به ویژه جوانان  را قدر دانست و زمینه رشد و به صحنه آوردن ایده های جدید را فراهم کرد .

مدیرکل بهزیستی استان کرمان مدیریت ظرفیت ذهنی و ایده هایی که در ذهن بسیاری از افراد وجود دارد و جهت دادن به آن ها و تبدیل کردن تهدیدها به فرصت را یکی از بهترین نوع مدیریت در عرصه اجتماعی دانست و گفت: استارت تاپ ها (Starttop) در ردیف بهترین روش و رویکرد ها هستند  تا مسائل امروز جامعه را به وسیله آن ها از تهدید به فرصت تبدیل کرده و با حل آن مسائل زمینه های رشد و موفقیت جامعه را فراهم کنیم.

صادق زاده خاطرنشان کرد: 28 ایده تاب  در استان کرمان تولید کردیم که این ایده های تولید شده بر مبنای ظرفیت استان است.

وی با بیان اینکه  طبق آمار در سال بیش از 30 تا 40% به دلایل مختلف همچون عوامل ژنتیکی – تصادفات – بیماری ها و یا کهولت سن  به جامعه معلولین افزوده می شوند ؛ اظهار داشت : با دسته بندی هریک ازاز دلایل بروز معلولیت ها ، میتوان برای پیشگیری ایده پردازی کرد.

صادق زاده با اشاره به اینکه از رسیدن به نتیجه مطلوب تلاش مضاعفی را می خواهد گفت: ایده ی مشاوره های ژنتیک از کرمان شکل گرفت و مدت یک سال با تلاش ها و پیگیری های انجام شده این ایده  به قانون تبدیل  و در برنامه ششم مصوب شد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه  به زعم استارت تاپ ها (Starttop) خلاقیت هایی که در ذهن است باید پرورش و ارائه داده شود گفت : ایده تاب روشی خوب و مناسب  برای برون رفت از بسیاری مسائل و یا به عبارت بهتر مسیری برای توسعه و رشد می باشد .

صادق زاده با بیان اینکه این رویکرد شاید نواقصی داشته باشد ؛ گفت: پا گذاشتن در این مسیر ارزش زیادی داشته و امیدوارم این حرکت و شروع همچنان ادامه داشته باشد و همچنان حمایت و همراهی شود تا اینکه به جایگاه  مناسبی از رشد برسیم.

وی با اشاره به اعلام آمادگی  مدیر پارک علم و فن آوری برای پذیرش شرکت کنندگان در کارگاه ایده تاب بدون هیچ قید و شرطی گفت: حمایت های معنوی و مادی مدیران و دستندارکاران از ایده پردازان اجتماعی نوید باعث ایجاد انگیزه و سرعت بخشی به حل مسائل اجتماعی می شود.

بهرامی سردبیر روزنامه بیداری نیز در این آئین گفت: دغدغه مسئولان ، مسائل اجتماعی را هم شامل می شود و به خوبی مشکلات موجود را درک و برای حل آن همراهی می کنند و  به آن اهمیت می دهند که این توجه و اهمیت دهی قابل تقدیر وسپاس است .

وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی از بزرگترین مشکلاتی است که جامعه با آن درگیر است؛ افزود: و آنچه که اقتصاد ما را تحت تاثیر قرار می دهد وابستگی به نفت می باشد  که همیشه به عنوان تولید و درآمد آن را به حساب آورده ایم.

سردبیر روزنامه بیداری  با اشاره به اینکه ما ایرانیان باید فرهنگ کار، اقتصاد و تولید را بدانیم  گفت: درآمدهای نفتی و اقتصادی یا وابستگی به استخراج معادن دیر یا زود یک یا ده دهه دیگر تمام خواهد شد.

بهرامی با بیان اینکه فرهنگ سازی قبل از هر اقدام ضرورتی اجتناب ناپذیر است یاد آور شد : فرهنگ سازی از وظایف فعالین اقتصادی و اجتماعی است چراکه  مردم باید بدانند و آگاه شوند که این روش زندگی صحیح نیست.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر مسائل ملی ،  کرمان استانی است که سال ها وابسته به کشاورزی بوده که متاسفانه با هدررفت منابع و خشک سالی های پیش آمده علیرغم  تلاش هایی که می شود پیش بینی می شود در سال های آینده دیگر کشاورزی در کرمان یا انجام نخواهد شد و یا مقرون به صرفه نخواهد بود و آب انتقالبی از سایر نقاط دیگر برای کشاورزی توجیه اقتصادی ندارد.

بهرامی  افزود: معادن استان نیز با این روند که الان پیش می رود تا ده یا پنجاه سال آینده تمام خواهد شد و استانی بی آب و معدن با تعداد بیشماری جوان بیکار به یادگارمی ماند.  

وی تصریح کرد: استارت تاپ ها (Starttop) که امروز برگزار می شود نجات بخش روزهای آینده خواهد بود بنابراین اگر دغدغه آینده را داریم باید با پرهیز از ناامیدی دست به دست هم بدهیم تا با ایده پردازی و خلاقیت روش هایی برای آینده ای نه چندان دور باشیم.

سارا ترابیان رئیس مرکز آموزشی علمی – کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی و مجری برگزاری کارگاه ایده تاب اجتماعی با اشاره به داوری های این کارگاه اظهار داشت: از 10 ایده داوری شده سه ایده به با عنوان های “نیمکت یابود”، “سلف یار” و “کودک من” به ترتیب حائز رتبه های اول تا سوم شدند و ایده ” آسنا “نیز مورد حمایت بهزیستی استان کرمان قرار گرفت و همچنین قرارداد خرید خدمت تولیدات شنوایی برای ناشنوایان با این تیم منعقد خواهد شد.

وی از حمایت های اداره کل بهزیستی،  دانشگاه جامع علمی- کابردی استان کرمان، موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی تهران، بیمه ایران،انجمن صنفی نمایندگان بیمه ایران، شرکت دیده بانت، پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان، روزنامه بیداری قدردانی کرد.

کارگاه استارت تاپ (Starttop)به همت مرکز آموزشی علمی_کاربردی بهزیستی استان کرمان به مدت سه روز برگزار شد.