در مرکزجامع مشاوره و روانشناختی بهزیستی کرمان در طی 4 ماه 565 مشاوره فردی انجام شده است.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان شورای مشورتی و همکاری بین بهزیستی ودادگستری، باحضور مدیرکل  بهزیستی و معاونت وقوع جرم دادگستری و دادگاه خانواده دادگستری  در دفتر مدیریت  بهزیستی شهرستان کرمان  برگزار شد.

عباس  صادق زاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه رشد طلاق و خشونت در جامعه دلایل مختلفی دارد گفت : نداشتن برنامه – ناهماهنگی های بین بخشی و فضای مجازی تهدید جدی برای متلاشی شدن خانواده ها محسوب می شود.

 مدیرکل بهزیستی کرمان با مثبت برشمردن همکاری بین دادگستری و بهزیستی در استان کرمان اظهارداشت : پدیده ای چون طلاق باید جدی گرفته شود و وجود مشاورین امین و کارآمد در کنار قضات دادگاه های خانواده می تواند تاثیرات موثری بر کاهش میزان طلاق داشته باشد.

 وی با بیان اینکه با افتتاح مرکز جامع مشاوره و روانشناختی از 17 آبان ماه تعداد 90 پرونده طلاق بررسی شده است ؛ تصریح کرد : تعداد 22 مشاور به صورت حضوری و 9 مشاور به صورت تلفنی در این مرکز مشغول به خدمت بوده و تا کنون  565 مشاوره فردی انجام شده است .

صادق زاده در ادامه گفت : مبلغ صد و نه میلیون و 750 هزار تومان یارانه مشاوره به نیازمندان ، 39میلیون و صدو یازده هزار تومان یارانه مشاور طلاق پرداخت شده و مبلغ  64میلیون 136 هزار تومان حق الزحمه مشاوران دولتی بوده است.

موسی دریجانی معاون امور توسعه و پیشگیری بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه فضای موجود مرکز جامع مشاوره – روانشناختی پاسخگوی حجم زیاد مراجعات مردمی نیست گفت : بسیاری از مراجعین توان پرداخت هزینه های مشاوره را دارا می باشند و این گروه برای دریافت خدمات باید شهریه پرداخت کنند.

وی دائر شدن کمیته ارزیابی و پاسخگویی را در مرکز تازه تاسیس جامع مشاوره و روانشناختی را ضروری دانست و اظهار داشت : به زودی کمیته ای متشکل از کارشناسان ارزیاب و پاسخگو در مرکز تشکیل و اقدامات انجام شده رصد و ارزیابی می شود.

محمود منصوری مدیر بهزیستی شهرستان کرمان با اشاره به شیوع پدیده بدسرپرستی و آسیب ناشی از والدین بی مسولیت به فرزندان تصریح کرد:سلب صلاحیت از والدین بی مسئولیت نباید به  راحتی انجام شود و در مبادی قانونی باید با این والدین ،  سختگیرانه تر برخورد شود تا آنها متوجه مسولیت های قانونی خود در قبال فرزندانشان باشند.

اسلامی معاون پیشگیری و حفاظت اجتماعی دادگستری کرمان  هم با تشکر از خدمات تخصصی بهزیستی گفت : به تجربه  ثابت شده درمان های روانشناختی رایگان پاسخگو نیست لذا مراجعین در پرداخت تعرفه ها باید سطح بندی شوند.

 وی با بیان اینکه وجود مراکز تخصصی مشاوره ، ارجاع مراجعین به سایر مراکز نیمه تخصصی یا شورای های حل اختلاف را منتفی می کند اظهار داشت : باید با اقدامات تخصصی ، اطلاع رسانی و آگاهسازی به موقع باور مردم را در استفاده از خدمات مشاوره ای و روانشناختی تقویت کرده و اعتماد آنان را جلب کنیم.

رئیس دادگاه خانواده در ادامه گفت : در مراکز مشاوره سطح شهر ، اقدامات با نام باید همخوانی داشته باشد لذا برای پیشگیری از خدمات غیرتخصصی باید بهزیستی و دادگستری با تشکیل کمیته های تخصصی بر خدمات این مراکز نظارت کنند

سالاری با اشاره به اینکه موضوع کودکان  موضوع کودکان  طلاق و سختگیری سلب صلاحیت والدین , در دستور کار کارشناسی  قرار می گیرد اظهار داشت با توجه به خطر افتادن امنیت جانی مشاورین ومددکاران بهزیستی از طرف بیماران روانی و آسیب دیدگان اجتماعی متهاجر با نصب دوربین و منشور حقوق کارکنان دولت با زیر نویس دادگستری می توان از این تهدیدها جلوگیری کرد.