معاون اجتماعی بهزیستی استان کرمان  از وجود 7 هزار و 371 زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی در استان کرمان خبرداد و افزود:  از این تعداد 2 هزار و 200 مورد زن سرپرست خانواده ، 2 هزار و 120 مورد مطلقه، 94 مورد همسر زندانی، 2 هزار و 752 مورد همسر از کار افتاده و 197 مورد دختران فراری هستند.

به گزارش  روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان، عباس بلندی در نشست طرح تقسیم کار ملی کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی  و نشست‌هم‌اندیشی در خصوص طرح راه‌اندازی ستاد فرماندهی آسیب‌های اجتماعی  در نشست طرح تقسیم کار ملی کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی  و نشست‌هم‌اندیشی در خصوص طرح راه‌اندازی ستاد فرماندهی آسیب‌های اجتماعی با اشاره به اینکه از 19 کارگروهی در این بخش پیش بینی شده در 14 ما گروه بهزیستی عضویت دارد  اظهار داشت: در کارگروه زنان سرپرست خانوار  15 دستگاه‌اجرایی عضو هستند که اخیرا پیشنهاد شده که 3 دستگاه اجرایی دیگر نیز به عضویت این کارگروه اضافه شود.

وی  اهداف اصلی این کارگروه  را توقف رشد تعداد زنان سرپرست خانوار دانست و گفت: افزایش مهارت‌های پایه زندگی، افزایش حمایت اجتماعی برای دختران فرارای از جمله برنامه‌ ها  برای توقف رشد تعداد زنان سرپرست خانوار است.

معاون اجتماعی بهزیستی استان کرمان از وجود 7 هزار و 371 زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی در استان کرمان خبرداد و افزود:  از این تعداد 2 هزار و 200 مورد زن سرپرست خانواده ، 2 هزار و 120 مورد مطلقه، 94 مورد همسر زندانی، 2 هزار و 752 مورد همسر از کار افتاده و 197 مورد دختران فراری هستند.

بلندی با اشاره به اینکه پیشنهاد شده  که زنان سرپرست خانوار به سه گروه زنان بدون همسر به دلیل فوت، طلاق و دارای همسر از کار افتاده تقسیم شوند  گفت: در هرسه مورد برنامه پیشگیری، برنامه‌های کاهش آسیب، کاهش سوانح منجر به فوت، پیشگیری از وقوع جرم ، رعایت ایمنی در کاهش آسیب و بهبود، افزایش پرداخت مستمری در سال آینده اجرایی می‌شود.

وی خواستار کمک سازمان‌های مردم نهاد و خیرین در حوزه زنان سرپرست خانوار شد و افزود: سازمان‌های مردم نهاد و خیرین می‌توانند در این حوزه به کمک دولت بیایند و بخشی از هزینه‌ها را پوشش دهند.

معاون اجتماعی بهزیستی استان کرمان تصریح کرد: اگر کاری در حوزه زنان سرپرست قرار است انجام شود باید از کارهای عادی و روزمره خارج شویم و از ظرفیت‌های استان برای توانمندسازی آنان استفاده شود و قوانین مزاحم باید در زمینه توانمندسازی برداشته شوند.

انتهای پیام/