اخبار کوتاه اداره کل بهزیستی استان کرمان
برپایی نمایشگاه زندگی به سبک روح ا… در بهزیستی کرمان
به مناسبت ارتحال امام راحل (ره ) نمایشگاه عکس تحت عنوان « زندگی به سبک روح ا..» در ستاد مرکزی بهزیستی استان کرمان برپا شد.
به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی استان کرمان ، دراین نمایشگاه تصاویری از امام خمینی (ره) به همراه مطالبی از نحوه زندگی امام راحل جهت بازدید علاقمندان درمعرض دید عموم قرار گرفت. دیدار کاروان فرهنگی امام رضا (ع) با تعدادی از مددجویان بهزیستی منوجان
اعضاء کاروان فرهنگی امام رضا (ع) که به منظور معرفی سیره و روش زندگی امام رضا (ع) به شهرستانهای جنوبی استان کرمان سفر کرده بودند با تعدادی از مددجویان بهزیستی شهرستان منوجان دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان ، دراین دیدار که به همراهی امام جمعه شهرستان ، رئیس اداره بهزیستی منوجان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه بود ، اعضاء کاروان فرهنگی امام رضا (ع) ، ضمن دیدار با مددجویان هدایایی به آنان نیز اهداء نمودند.
گفتی است در پایان این دیدار کاروان فرهنگی امام رضا (ع) با اهداء لوح سپاس به مرتضی نمدادی رئیس اداره بهزیستی شهرستان منوجان از خدمات و تلاشهای بهزیستی در منوجان تقدیر نمودند .
افتتاح ساختمان جدید کانون ناشنوایان رفسنجان
با حضور رئیس اداره بهزیستی شهرستان رفسنجان ، فرماندار ، نماینده شورای شهر و جمعی دیگر از مسئولین محلی ساختمان جدید کانون ناشنوایان رفسنجان افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان درمراسم افتتاح این ساختمان که با حضور جمع کثیری از ناشنوایان انجام شد ، خانواده مرحوم یدا… خاندانی اهداء کننده این ساختمان نیز حضور داشتند.
گفتنی است خانواده مرحوم یدا… خاندانی با وقف این ساختمان کمک شایانی به جامعه ناشنوای رفسنجان نمودند تا ناشنوایان با استفاده از این مکان فعالیت اجتماعی خود را دنبال کنند.
برگزاری مراسم جشن اعیاد شعبانیه در ادارات بهزیستی سراسر استان کرمان
به مناسبت اعیاد شعبانیه و میلاد امام زمان (عج ) در ادارات بهزیستی سراسر استان جشن های باشکوهی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی کرمان ، این جشن ها با اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و هنری و مولودی خوانی همراه بود.
اعزام 40 نفر از فرزندان بهزیستی قلعه گنج ، کهنوج ، بم و منوجان به اردوی تفریحی
40 نفر از فرزندان تحت حمایت بهزیستی درشهرستانهای جنوبی و شرقی استان به اردوی فرهنگی تفریحی اعزام شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان این فرزندان ، تحت حمایت بهزیستی از شهرستانهای قلعه گنج ، کهنوج ، بم و منوجان به منظور استفاده از امکانات فرهنگی و تفریحی به شمال کشور شهرستان تنکابن اعزام شدند.
توزیع 320 سبد غذایی بین مددجویان کوهبنان
با همکاری تعدادی از خیرین شهرستان کوهبنان تعداد 320 سبد غذایی بین مددجویان شهرستان کوهبنان توزیع شد.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان کرمان این اقدام به منظور حمایت از خانواده های نیازمند معلول و مددجوی تحت حمایت بهزیستی شهرستان کوهبنان صورت گرفت .
اعزام 60 مددجوی کم توان ذهنی بهزیستی بم به اردوی تفریحی
60 نفر از فرزندان کم توان تحت حمایت بهزیستی بم به همت اداره کل بهزیستی استان کرمان به شمال کشور اعزام شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان ، به منظور بهره مندی فرزندان تحت حمایت بهزیستی 60 نفر از فرزندان کم توان ذهنی تحت حمایت بهزیستی بم به شهرستان شمالی کشور ، تنکابن و بابلسر اعزام شدند.