در سفر یک روزه عباس صادق زاده به شهرستان کوهبنان ، ایشان با حضور در محل کار چند نفر از مددجویان تحت حمایت از نزدیک با نحوه بتوانمند سازی و چگونگی فعالیتشان آشنا شد و در گفتو گو با آنان برای گسترش و افزایش حوزه فعالیتی و توان اقتصادیشان پیشنهادات و راهنمائیهایی ارائه نمود و اظهار داشت همه مسئولین بهزیستی آماده حمایت همه جانبه و موثر از مددجویان فعال و بازتوان شده می باشند.
پس از آن وی با حضور در محل اداره بهزیستی کوهبنان مورد استقبال کارکنان این اداره قرار گرفت و با حضور در جمع آنان با ایشان به گفتگو نشست .
در ابتدای این دیدار فرج کریم پور رئیس بهزیستی کوهبنان ضمن عرض مقدم به ارائه گزارش مختصر از وضعیت حوزه های مختلف اداره پرداخت و در پی آن کارشناسان هر حوزه با تشریح فعالیتها و اقدامات انجام شده مشکلات موجود و نقطه نظرات خود را بیان نمودند .
در ادامه مدیرکل بهزیستی طی سخنانی ضمن تشکر از زحمات و تلاشهای ارزشمند همکاران که علی رغم مشکلات و کمبودهای موجود از هیچ تلاشی در امر خدمت رسانی به جامعه هدف دریغ نکرده اند اظهار داشت به لحاظ ساختار خاص اجتماعی شهرستان و پتانسیل های موجود از جمله جاذبه های گردشگری وجود معادن متعدد و روحیه قناعت و سخت کوشی مردم این منطقه از یک سو و از سوی دیگر مسئولیت شرعی و الهی که به عهده مان گذاشته شده می طلبد تلاش کنیم قدمهای مؤثر و ماندگار را برای این شهر برداریم چرا که این منطقه علی رغم پتانسیل های ارزشمندی که دارد رشد مناسبی نداشته و اقشار محروم و کم برخوردار را در خود جای داده است . لذا باید ضمن برنامه ریزی دقیق و حساب شده از توان اقتصادی و طبیعی منطقه بیشترین بهره را ببریم و چه خوب است در اولین قدم تلاش گردد با یادآوری مسئولیت اجتماعی شهروندان ، از ظرفیت شهرستان از جمله توان خوب صنایع و معادن موجود در منطقه برای پیشبرد برنامه های اجتماعی استفاده ای درست و منطقی نمود تا بتوانیم منشأ خدمات موثر و ماندگار در منطقه باشیم و در همین راستا باید برنامه ریزی گردد تا سطح آگاهی و مشارکت اقشار مختلف جامعه را هم علیرغم محرومیت اکثر آنان افزایش دهیم تا از مشارکت مردم و بخش خصوصی در ارائه خدمات تخصصی استفاده بیشتری شود.
در ادامه عباس صادق زاده ضمن دیدار با مددجویان از نزدیک در جریان مشکلات و مسائل آنان قرار گرفت و برای رفع مشکلات مطرح شده دستوراتی صادر نمود.