مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در نشست کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان کرمان که  با موضوع کودکان خیابانی و فوریت های اجتماعی برگزار شد با بیان اینکه دوره ای که دولت قلک و دستگاه ها کارپرداز بودند، گذشته است بر انجام پروژه تحقیقاتی تاکید کرد و گفت:  کار تحقیقاتی و پروژه ای  باید انجام شود زیرا اقدامات پژوهشی و تحقیقاتی در بحث آسیب های اجتماعی می تواند بسیار کارساز باشد .

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان کرمان  دکتر تاج الدینی با بیان اینکه امروز در جامعه بیش از درآمد ملی به نشاط ملی نیاز داریم گفت : ما هر لحظه نیاز به ابتکار داریم و در این حوزه باید اختراع اجتماعی کنیم زیرا مدیریت در یک فضای بسته جواب نمی دهد.
 وی با اشاره به  اینکه مجموعه آسیب های اجتماعی مانند بخش جراحی یک بیمارستان است وتخصصی ترین کار در حوزه اجتماعی در این بخش انجام می شود  افزود:ورود به این آسیب ها چند ساز و کار لازم دارد که مهمترین آن دغدغه است.
وی بحث آسیب های اجتماعی را آبروی ملی دانست و گفت:آدمهای متخصص باید به این موضوع ورود پیدا کنند که مقدمه تخصص تحلیل اجتماعی داشتن در بحثهای اجتماعی و به ویژه آسیب ها است.
مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون  کا و رفاه  اجتماعی با اشاره به تعطیلی شورای ساماندهی کودکان خیابانی در دو دلت گذشته گفت: این شورا در دولت تدبیر و امید فعال شد و تا کنون دو جلسه برگزار شده است که امیدواریم محصول خوبی از این درخت برای جامعه هدف به بار بیاید.
دکتر تاج الدینی با بیان اینکه جامع ترین طبقه بندی را یونیسف ارائه کرده است  گفت:طبق این طبقه بندی دو بحث “کودکان در خیابان” و “کودکان خیابان” مطرح شده است.
وی ادامه داد: “کودکان در خیابان” دایره گسترده ای است  که در خیابان کار می کنند و به تحصیل خود نیز ادامه می دهند و احساس تعلق به خانواده دارند اما “کودکان خیابان” مجموعه کوچکتری است که به طور معمول از تحصیل جامانده اند و تعلق آنها به خیابان و افراد خیابان بیشتر از خانواده آنها است.
تاج الدینی با اشاره به آمارهای متفاوت در تعداد کودکان کار افزود: ارائه آمارهای مختلف نشان دهنده تولی گری های متفاوت است و یک کودک چند بار توسط دستگاه های مختلف شمرده می شود که باید آسیب شناسی این اتفاق در برنامه شورا باشد.
وی با بیان اینکه شورا باید به تجارب و ایده های  بین المللی متصل باشد گفت:ما نباید تجربه را دوباره تجربه کنیم بلکه باید با حداقل هزینه راه درست را ادامه بدهیم.
وی با اشاره به اجرای بیمه همگانی ایرانیان در کشور افزود: باید کودکان آسیب دیده و در معرض آسیب بیمه شوند.
دکتر تاج الدینی پرداخت مالی برای مشوق تحصیلی به شرط هزینه برای تحصیل این کودکان را نیز از موارد دیگری عنوان کرد ت که با کمک آموزش و پرورش می تواند صورت گیرد.

در بحث مسایل  اجتماعی به مدیریت علمی نیاز داریم

مدیر کل بهزیستی استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه  آسیب های اجتماعی پدیده هایی نو نیستند گفت:مدیریت علمی در بحث کودکان خیابانی و کودکان کار و بطور کلی در بحث مسایل  اجتماعی به مدیریت علمی نیاز داریم زیرا در دنیا هر جا در این زمینه موفقیتی حاصل شده نتیجه برنامه ریزی بوده است.
عباس صادق زاده با تاکید بر تغییر فرهنگ جامعه در کمک به کودکان خیابانی افزود:تا فرهنگ جامعه نسبت به کمک به کودکان خیابانی عوض نشود دستگاه ها به هر شکلی که وارد شوند همه اقدامات ما بی اثر خواهد بود.
وی ادامه داد:حمایت های مردم احساسی است و این کودکان پنج تا شش برابر اینکه قرار باشد در جایی مشغول به کار شوند در خیابان ها درآمد بدست می آورند.
وی وجود برنامه ای علمی و مستمر ،با تعیین تکلیف هر دستگاه را ضروری دانست و گفت:اگر عرصه را بر این کودکان تنگ کنیم ممکن است در معابر و جامعه حضور نداشته باشند اما به شکل دیگری کار خود را ادامه می دهند.