جلسه مشترک بهزیستی و مسکن و شهرسازی ،بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بانک مسکن به منظور تحقق و اجرایی شدن طرح نهضت مسکن مددجویان تحت پوشش بهزیستی برگزار شد.به گزارش روابط عمومی سازمان بهزیستی استان کرمان در این جلسه مدیر کل بهزیستی استان کرمان با اشاره به اجرای طرح نهضت مسکن مددجویان از مسئولین حاضر در جلسه خواست تا با استفاده از اختیارات قانونی ،در راستای خانه دار شدن مددجویان بهزیستی که از محرومترین افراد جامعه بشمار می روند تلاش خود را بکار گیرند . دکتر عباس با ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده در بهزیستی در راستای اجرای این طرح گفت : در حال حاضر سهمیه استان کرمان به تفکیک شهرها و محرومیت مناطق اعلام شده و می بایست در مرحله بعدی با کمک مسئولین مسکن و شهرسازی و بنیاد مسکن زمین مورد نیاز اجرای طرح تأمین و با حمایت بانک مسکن و در اختیار قرار دادن تسهیلات تعیین شده هر چه سریعتر سرپناه مددجویان ساخته شود .
وی با اشاره به اینکه هدف دولت خدمتگزار یاری رساندن به محرومین جامعه است اظهار داشت : اینک که به لطف دولت دهم زمینه خدمتگزاری به محرومین بیش از پیش فراهم شده باید تمام همت خود را در راستای اجرایی شدن طرح در حداقل زمان ممکن انجام داد .
در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر مهندس حجتی مدیر کل بنیاد  مسکن انقلاب اسلامی  و مهندس رضایی رئیس  سازمان مسکن و شهر سازی اعلام آمادگی نموند تا در خصوص تأمین زمین  اقدامات لازم را انجام دهد .
همچنین مقرر شد تا طی نشست مشترکی با استاندار راهکارهای مناسب جهت تسهیل در تحقق تأمین مسکن مددجویان بهزیستی ارایه گردد .