به گزارش روابط عمومی وراطلاع رسانی اداره کل بهزیستی استان کرمان دومین روز از هفتمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر افراد دارای معلولیت کویر در کرمان، با اجرای پی‌درپی آثار نمایشی در بخش‌های صحنه‌ای و خیابانی و با استقبال مخاطبان و همراهی هنردوستان شهر، از صبح تا عصر سه‌شنبه دوم دی‌ماه ۱۴۰۴ در سالن‌ها و محوطه‌های نمایشی کرمان برگزار شد.

در دومین روز از هفتمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر افراد دارای معلولیت کویر، اجراهای نمایشی از ساعات ابتدایی صبح در سالن‌های مختلف شهر کرمان آغاز شد و با حضور مستمر مخاطبان، هنرمندان و علاقه‌مندان به تئاتر تا ساعات پایانی عصر ادامه یافت. فضای سالن‌ها و محوطه‌های نمایشی در این روز، با رفت‌وآمد تماشاگران و همراهی فعال اهالی هنردوست کرمان، حال‌وهوایی پویا و زنده به خود گرفت و جلوه‌ای از همدلی و مشارکت فرهنگی را به نمایش گذاشت.

در آغاز برنامه‌های روز دوم، «پلاتو تئاتر شهر کرمان» از ساعت ۹ صبح میزبان نمایش «رنگ نامرئی» به کارگردانی فهیمه بصیری از شهر یزد در بخش صحنه‌ای بود. این نمایش ۳۵ دقیقه‌ای با توجه مخاطبان و همراهی تماشاگران، آغازگر اجراهای این روز شد و تعامل میان گروه اجرایی و مخاطبان را در فضای سالن رقم زد.

همزمان، «پلاتو صنعتی» از ساعت ۹ و ۴۵ دقیقه صبح به اجرای نمایش «سارا و دنیای خیال» به کارگردانی مانیا فرار، شرکت‌کننده از شهر فردوس استان خراسان جنوبی اختصاص یافت. این نمایش ۴۵ دقیقه‌ای با استقبال علاقه‌مندان اجرا شد و تنوع موضوعی آثار حاضر در جشنواره را برای مخاطبان پررنگ‌تر کرد.

در ادامه برنامه‌های صبحگاهی، محوطه تئاتر شهر کرمان از ساعت ۱۰ و ۴۵ دقیقه صبح شاهد اجرای نمایش خیابانی «ورود ممنوع» به کارگردانی مهسا دهقانی بود. این اثر ۴۰ دقیقه‌ای در فضای باز اجرا شد و با همراهی رهگذران و مخاطبان، ارتباط مستقیم تئاتر خیابانی با تماشاگران را به شکلی ملموس به نمایش گذاشت.

پس از آن، نمایش «آنفارکتوس» به کارگردانی رضا آقایی، شرکت‌کننده از یزد، از ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه در «پلاتو شهر» به روی صحنه رفت و ادامه اجراهای صحنه‌ای این سالن را شکل داد؛ اجرایی که با حضور پیگیر مخاطبان، جریان نمایشی روز دوم را حفظ کرد.

در بخش بعدازظهر، «پلاتو صنعتی» از ساعت ۱۳ میزبان نمایش «شادنامه» به کارگردانی علیرضا حدادزاده، شرکت‌کننده از شهر سراوان استان سیستان و بلوچستان شد. این نمایش ۴۰ دقیقه‌ای با استقبال تماشاگران اجرا شد و حضور گروه‌هایی از استان‌های مختلف کشور، تنوع جغرافیایی جشنواره را برجسته‌تر کرد.

همچنین اجرای ساعت ۱۶ و ۴۵ دقیقه این سالن به نمایش «سمفونی یادگار» به کارگردانی اردلان تاج‌الدینی، شرکت‌کننده از شهر مشهد استان خراسان رضوی در بخش صحنه‌ای اختصاص یافت. این اثر ۵۰ دقیقه‌ای، یکی از اجراهای شاخص عصر روز دوم بود و توجه مخاطبان حاضر در سالن را به خود جلب کرد.

در پایان برنامه‌های روز دوم جشنواره، نمایش «رقص پا» به کارگردانی محسن میرزایی، شرکت‌کننده در بخش صحنه‌ای، از ساعت ۱۷ و ۱۵ دقیقه در «پلاتو صنعتی» اجرا شد و این نمایش ۴۵ دقیقه‌ای با همراهی تماشاگران و فضای گرم سالن، نقطه پایانی اجراهای روز دوم هفتمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر افراد دارای معلولیت کویر در شهر کرمان را رقم زد.

هفتمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر افراد دارای معلولیت کویر از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۴۰۴ با حضور گروه‌های نمایشی از استان‌های مختلف کشور و به میزبانی سالن‌ها و محوطه‌های نمایشی شهر کرمان برگزار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *