نشست تخصصی معاون و مدیران حوزه مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی با حضور کوزه گرمعاون مشارکت های سازمان بهزیستی کشور ، اقطار مدیر کل مشارکت ها ، ربوبی مدیر کل مسکن ، کاشی مدیر کل اشتغال سازمان بهزیستی کشور و مدیر کل و معاون مشارکت های مردمی بهزیستی استان کرمان در محل سازمان بهزیستی کشور برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان این نشست با هدف بررسی و بازنگری منابع مسکن مددجویی ، منابع اشتغال ، نظارت بر مراکز ، مسئولیت اجتماعی و ضرورت شریک یابی اجتماعی و بانک اطلاعات کشوری انجام شد .
مدیر کل بهزیستی استان کرمان در این نشست با اشاره به ضرورت شریک یابی اجتماعی در مسئولیت های اجتماعی گفت : بهزیستی استان کرمان ساز وکاری را برای شناسایی فعالان اجتماعی و استفاده از ظرفیت آنان در تعالات اجتماعی طراحی می کند.
وی با بیان اینکه فعالان اجتماعی از مقبولیت بالایی در جامعه برخوردار می باشند عنوان کرد : رسالت فعالان اجتماعی بسیج و سوق دادن منابع به سمت بهزیستی با هدف رسیدگی و حل مشکلات مددجویان است و انتظار داریم سازمان از این برنامه حمایت کند.
وصادق زاده با مهم دانستن اشتغال مددجویان اظهار داشت : برای حل مساله اشتغال مددجویان بهزیستی استان با اداره کار در زمینه کاهش سود تسهیلات – افزایش حق بیمه سهم بیمه کارفرما از 5 سال به 10 سال به ویژه برای معلولین ، افزایش سطح اعتبارات خود اشتغالی – افزایش سقف اعتبارات مشاغل خانگی و تجدید نظر در خصوص طرح کارورزی مددجویان در استان پیگیری شده است .
وحید زاده معاون مشارکت های مردمی بهزیستی با بیان اینکه بهزیستی یکی از اعضاء شورای زکات عام می باشد عنوان کرد : علیرغم فتوای مراجع یک درصد هم از زکات به بهزیستی اختصاص داده نمی شود که این موضوع باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه داوطلبان زیادی حاضرند با بهزیستی در حل مسائل اجتماعی همکاری نمایند افزود : سال ها قبل این داوطلبان به صورت قانونی با سازمان بهزیستی همکاری داشته که امروز این روند همکاری متوقف شده و پیشنهاد می شود توسط سازمان بهزیستی صدور مجوز های قانوانی برای همکاری داوطلبان را مراجع رسمی کشور از جمله مجلس شورای اسلامی پیگیری کند.
ایشان با تشریح مشکلات مسکن مددجویان خاطر نشان کرد : برای افزایش سهم کمک بلاعوض سازمان با توجه با نرخ رو به رشد تورم در ساخت و ساز ، اعطاء زمین رایگان به معلولین و همچنین پرداخت تسهیلات زنجیره ای به جامعه هدف در استان کرمان هم باید ساز و کارهایی طراحی شود.
لازم به ذکر است حوزه مشارکت های مردمی ،اشتغال و مراکز غیر دولتی استان کرمان در بین ادارات بهزیستی استانها حائز رتبه برتر شد.