نخستین خانه کوچک مهرآفرین جنوب کرمان با حضور مدیرکل توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی کشور، معاون توانبخشی بهزیستی کرمان ، رئیس بهزیستی جیرفت و جمعی از مردم و مسئولان محلی شهرستان جیرفت افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان کاظم نظم ده مدیر کل توانمندسازی افراد دارای معلولیت سازمان بهزیستی کشوردر آیین افتتاح نخستین خانه کوچک مهر آفرین شهرستان جیرفت با اشاره به خدمات ارزشمند چهل ساله انقلاب در حوزه توانبخشی گفت : افراد دارای معلولیت در کشور به شکل های مختلف از خدمات بهزیستی استفاده می کنند .
نظم ده با اشاره به 100هزار معلول مجهول الهویه در مراکز بهزیستی عنوان کرد : امروزه خدماتی که با ایده های نو و تخصصی و همچنین از لحاظ کی و کیفی در حوزه توانبخشی به افراد نیازمند ارائه می شود قابل مقایسه با گذشته نیست .
مدیرکل توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر ارتقاء کیفیت در ارائه خدمات توانبخشی اظهار داشت : امروز شاهد افتتاح یکی از خانه های کوچک هستیم که با هدف تکمیل فرآیندهای توانبخشی در جنوب کرمان راه اندازی شده تا بچه ها در این خانه از یک زندگی معمولی و متناسب با جامعه برخوردار شوند .