معاون اجتماعی ، دبیر ستاد مسکن ، مشاور معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور  به همراه نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی ، مدیر کل بهزیستی استان کرمان ، رئیس اداره بهزیستی سیرجان ، فرماندار و شهردار سیرجان از سالن ورزشی ویژه معلولین و بزرگترین مجموعه آب درمانی جنوب شرق در سیرجان بازدید کردند .

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان سالن ورزشی ویژه معلولین در سیرجان برای رفاه و توانمندسازی این گروه راه اندازی می شود.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با تشریح روند پیگیری دولت و حمایت های مجلس شورای اسلامی از تحت پوشش قرار دادن مدجویان پشت نوبت بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت : به ویژه در حوزه حمایت از زنان سرپرست خانوار وخانواده های نیازمند این آمار در سازمان بهزیستی کشور به صفر رسیده است.

مسعودی فرید با اشاره به رویکردهای توانمندسازانه در سیاست و برنامه های حمایتی سازمان بهزیستی کشور گفت : چتر حمایتی بهزیستی با شناسایی گروه های نیازمند و اقشار آسیب پذیر گسترده می شود.

به گفته عباس صادق زاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان مرکز ورزشی معلولین در زمینی به مساحت 1500 متر مربع و در ساختمان جامع مرکز توانبخشی معلولین ذهنی در حال ساخت می باشد که این پروژه در یکی دو ماه آینده آماده بهره برداری می باشد.

همچنین مجموعه آب درمانی با 1500 مترمربع پیشرفت فیزیکی 60 درصدی داشته است که در سال 97 از محل اعتبارات استانی مبلغ 5 میلیار ریال برای تکمیل این مجموعه اختصاص داده شده است .