کارشناسان و مددکاران اجتماعی مهندسین توانمندسازی هستند
به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان کرمان اولین جلسه کارگروه کارشناسان پشتیبان مناطق دفتر توانمندسازی خانواده و زنان با حضور معاون اموراجتماعی ، کارشناس مسئول ،کارشناسان دفتر توانمندسازی و کارشناسان پشتیبان مناطق در محل سا لن ارشاد بهزیستی استان کرمان برگزار شد .
علیرضا وحیدزاده معاون امور اجتماعی بهزیستی استان کرمان در این نشست با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا رشد و کیفیت فعالیتهای کارشناسی را دچار چالش نموده است ،با تاکید بر ترسیم نقشه کمکی اظهار داشت : کارشناسان و مددکاران اجتماعی مهندسین توانمندسازی هستند که باید نقشه راه یک فرد تحت حمایت را ترسیم کنند .
وی یادآور شد : از کارشناسان اجتماعی انتظار داریم از ظرفیت های درون و برون سازمانی به ویژه ظرفیت های بین بخشی درون سازمان از جمله اشتغال ، مسکن و بیمه به عنوان ابزار توانمندسازی برای تهیه برنامه کمکی استفاده نمایند .
در ادامه این نشست افسانه قاضی زاده کارشناس مسئول دفتر توانمندسازی خانواده و زنان ضمن تشریح اهداف تشکیل کارگروه کارشناسان پشتیبان مناطق گفت : رسیدن بهزیستی شهرستان ها به یک حد نسبی از ارائه خدمات مطلوب ، کیفی سازی خدمات و توجه دادن مدیران ارشد و مدیران میانی به ویژه روسای بهزیستی شهرستان ها به موضوع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و فعالیت های دفتر توانمندسازی از مهمترین اهداف انتخاب کارشناسان پشتیبان و تشکیل کارگروه است .
در ادامه هریک از اعضا به بیان نظرات خود پرداخته و دو دستور کار جلسه شامل : ساختار کارگروه و عنوان های اولویت دار قابل اصلاح و بهبود دفتر توانمندسازی مورد بررسی قرار گرفت .
شایان ذکر است کارگروه کارشناسان پشتیبان دفتر توانمند سازی خانواده و زنان در پنج منطقه و هفت گروه تشکیل شده که با فعال شدن این کارگروه فرآیندهای ارائه خدمات به 9083 زن سرپرست خانوار در مناطق ، اصلاح و بازنگری می شود .