علیرضا وحیدزاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان به مناسبت هفته پدافند غیرعامل پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل بهزیستی استان کرمان متن پیام بدین شرح است:

پدافند غیرعامل همواره به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در اقتدار و انسجام نظام اسلامی مطرح بوده ونقش مهمی را در حفظ و گسترش امنیت و توسعه متوازن و پایدار و توسعه همه‌جانبه ایفا می کند.
هفته پدافند غیرعامل، فرصتی است تا بتوانیم با تکیه بر شعار امسال «پدافند غیرعامل؛ تاب‌آوری زیرساختی، پایداری اجتماعی» با مروری بر جایگاه و اهمیت پدافند غیرعامل در حوزه پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی در راستای تحقق سیاست‌های دولت به منظور کاهش آسیب پذیری جامعه و خصوصا جامعه هدف بهزیستی اقدامات موثر و شایسته ای را فراهم آورده تا در زمان حوادث به وضعیت مطلوبی از تاب آوری، پایداری و ایمن سازی برسیم.
اینجانب ضمن گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل ، برای تمامی همکاران شاغل در بهزیستی استان کرمان و فعالان حوزه پدافند غیرعامل، سربلندی و بهروزی را از خداوند متعال مسالت می نمایم.

علیرضا وحید زاده
مدیرکل بهزیستی استان کرمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *