بنا به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان کرمان در این دیدار عباس صادق زاده در سخنانی ضمن ضروری دانستن تقویت استان در حوزه مسائل اجتماعی گفت : بعضی از خدمات سلامت محور و پیشگیرانه به نفع گروههای هدف باید نهادینه شود که متاسفانه سالها است این خدمات مورد کم توجهی قرار گرفته است .

 ایشان با اشاره به تفاهمنامه های منعقده استانی بین ادارات ثبت احوال ، ثبت اسناد و املاک کشور ، دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش با بهزیستی گفت : در بخش پیشگیری از معلولیتها سالها است قانونمند شدن این الزامات در سطح کلی اعم از سازمان و مجلس پی گیری شده است اما نتیجه ای حاصل نگردیده ، لذا در یک عزم استانی این تفاهمنامه ها برای پیشگیری از معلولیتهای مادرزادی و ژنتیکی ، پیشگیری از نابینایی و ناشنوایی منعقده شده است.

مدیرکل بهزیستی در تشریح تفاهمنامه های منعقده اظهار داشت : در تفاهم با اداره ثبت اسناد ازدواجی منعقد نمی شود مگر اینکه زوجین برای انجام مشاوره های ژنتیک به بهزیستی مراجعه نمایند.در تفاهم با آموزش و پرورش بینایی تمام کودکان سن مدرسه باید قبل از ثبت نام توسط کارشناسان متخصص سنجش شود تا از بروز بیماریهای بینایی ازجمله کاهش دید یا نابینایی پیشگیری شود
مدیرکل بهزیستی در خاتمه گفت : بهزیستی استان نه فقط بعنوان مشاور بلکه بعنوان یک خدمتگزار همراه منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
در ادامه مهدی نخعی معاون پشتیبانی و منابع انسانی گفت : طبق قانون حداقل 40% از حقوق دستمزد استخدام کشوری بعنوان مستمری باید به خانواده های نیازمند ، معلولین و زنان سرپرست خانوار پرداخت شود در حالیکه فقط 10% این مبلغ به افراد و خانواده های تحت حمایت پرداخت می شود . لذا برای اجرایی شدن این قانون ، سازمان بهزیستی نیاز به افزایش بودجه حداقل چهار برابری دارد.
 معاون پشتیبانی و منابع انسانی در ادامه گفت : نه فقط به ادعای ما بلکه بنا به نتایج بررسیهای دفتر تحقیق مجلس شورای اسلامی کارکنان سازمان بهزیستی به لحاظ حقوق و مزایا در ردیف آخرین مستخدمین دولت قرار گرفته اند و با کمترین حقوق و مزایا حوزه خدمت و کاربسیار گسترده ای دارند که شایسته است نمایندگان مجلس قوانین لازم را به نفع پرسنل بهزیستی که در ردیف دارندگان مشاغل سخت هستند تدوین یا اصلاح نمایند
در ادامه معاون توانبخشی بهزیستی استان کرمان گفت : اصلاح قانون جامع حمایت از معلولین در قالب لایحه به مجلس فرستاده شده و البته باید بازبینی و مجدد برای تایید به شورای نگهبان ارسال شود که  در صورت تصویب اصلاحات این قانون 26 ماده ای ،  اشتغال – آموزش و مناسب سازی اماکن و معابر عمومی  به نفع معلولین ساماندهی  می شود.
علیرضا اسدی فقر موجود در جنوب را یکی از عوامل اصلی گران بودن خدمات توانپزشکی ، توانبخشی دراین منطقه ذکر کرد و اظهار داشت در تصویب بودجه ها باید جنوب استان کرمان ویژه لحاظ شود.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود خواستار تصویب و اصلاح بعضی از قوانین از جمله اختصاص 10% بیمه ثالث مصدومین ناشی از حوادث به بهزیستی ، اختصاص درصدی از درآمد پیامک های تبلیغاتی و فروش سیگار به نفع گروههای هدف بهزیستی به ویژه معلولین شد.
عباس بلندی معاون امور اجتماعی بهزیستی ضمن تشریح فعالیتهای بهزیستی در سه بخش زنان ، کودکان و آسیب دیدگان اجتماعی گفت : در حال حاضر صدور مجوز برای پیش دبستانی ها را بهزیستی و آموزش و پرورش انجام می دهند و تعیین تکلیف این موضوع همچنان در مجلس مسکوت مانده است در صورتی که بهزیستی بنا به دلایل علمی و ادله محکم ، خود را متولی آموزش های پیش دبستانی می داند چرا که آموزشهای  پیش دبستانی ، آموزش غیر رسمی می باشند و نمی تواند در سازمانی چون آموزش و پرورش که متولی آموزش های رسمی است تعریف شود.
معاون امور اجتماعی بهزیستی ساماندهی و ارائه خدمات تخصصی مددکاری ، مشاوره ای ، حقوقی به آسیب دیدگان اجتماعی را از دیگر وظایف حوزه اجتماعی ذکر نمود و گفت : برای ساماندهی آسیب های اجتماعی به ویژه در مناطق جنوبی نیازمند کادر تخصصی ، امکانات و تجهیزات می باشیم که به دلیل نداشتن مجوزه های قانونی امکان راه اندازی اورژانس اجتماعی در این منطقه و جود ندارد
وی در خاتمه بر خواستار تشکیل کمیسیون ویژه کودکان د ر مجلس شد
در ادامه زهرا شکوه سلجوقی معاون مشارکتها ، اشتغال و مراکز غیردولتی ضمن معرفی فعالیتهای این حوزه گفت :به دلیل تعریف شدن ضمانتهای سنگین بانکی برای گروه های هدف تحت حمایت به ویژه زنان سرپرست خانوار امکان استفاده این گروه از تسهیلات بانکی اشتغال  و مسکن وجود ندارد به ویژه در جنوب استان به دلیل تامین نشدن ضمانت های بانکی مورد نظر بانک ها ، اعتبارات تسهیلاتی جذب نشده است .
زهرا شکوه سلجوقی در بخش دیگری از سخنان خود عدم حضور افراد دواطلب و نیکوکار یا بخش خصوصی متخصص برای ورود به منطقه جنوب و به عهده گرفتن فعالیتهای تخصصی اجتماعی ، توانپزشکی در این منطقه از را دیگر چالش های منطقه جنوب استان ذکر کرد و گفت : بهزیستی برای ورود افراد خیر ، داوطلب و بخش خصوصی متخصص در منطقه جنوب آماده هرگونه همکاری و حمایت می باشد.
در  ادامه احمد حمزه منتخب مردم کهنوج ، منوجان ، رودبار ، قلعه گنج و فاریاب در مجلس شورای اسلامی گفت : پاداش خدمت به اقشار محروم و آسیب پذیر کمتر از جهاد درراه خدا نیست .
ایشان با اشاره به روایات و احادیث گفت : علامه طباطبایی از مراجع عالیقدر حاضر بود هشتاد سال عبادت خود را با یک شب پرستاری از بیمار عوض نمایید این نگاه تعالیم فرهنگی و دینی  ما نشانگر جایگاه با  اهمیت خدمت در بهزیستی  می باشد.
احمد حمزه گفت : علیرغم همه مشکلات و مسائل اجتماعی و آسیبهایی که  در کشور و استان وجود دارد اما منطقه جنوب استان به دلیل وسعت محرومیت نیازمند خدمات و برنامه ریزی گسترده و  ویژه تر  است .
ایشان در خاتمه گفت : خود را عضو کوچکی از سازمان بهزیستی دانسته و در سطح مجلس و ملی از هر اقدام ، پی گیری و خدمتی که برای گروههای آسیب پذیر اجتماع از جمله زنان ، کودکان ، معلولین ، سالمندان و آسیب دیدگان اجتماعی لازم باشد دریغ نمی شود