همکاری هلال احمر و بهزیستی در حوزه درمان جامعه هدف

حمیدرضا نخعی رییس بهزیستی راور بمناسبت هفته هلال احمر ، با رئیس هلال احمر این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل بهزیستی استان کرمان در این دیدار صمیمی نخعی ضمن تبریک هفته هلال احمر از تلاش های خداپسندانه و فداکارانه هلال احمر شهرستان تقدیر نموده و گفت :  بخشی از خدمات قابل ارائه هلال احمر با خدمات قابل ارائه بهزیستی مشابه می باشند و با توجه به ظرفیت و استعداد خوبی که هلال احمر شهرستان در ارائه خدمات دارد می توان بخشی از این خدمات را به سمت بهزیستی سوق و هدایت نمود.

وی افزود : علیرغم خدمات گسترده و متنوع زیادی که بهزیستی به مددجویان ارائه می نماید اما نیازمند همراهی و همکاری سایر ادارات شهرستان با بهزیستی در زمینه های مختلف می باشیم.

نخعی بیان داشت :  در حال حاضر یکی از مهمترین درخواست ها و نیاز های جامعه هدف بهزیستی در زمینه  درمان می باشد که با توجه به اعتبارات و ظرفیت مناسب هلال احمر در زمینه درمان، می توان بخشی از این دغدغه مددجویان عزیز را برطرف نمود.

در ادامه رئیس هلال احمر راور ضمن خیر مقدم از حضور ارزشمند رئیس و کارشناسان بهزیستی در هلال احمر قدردانی نموده و افزود: هلال احمر آمادگی کامل برای همکاری با بهزیستی در موضوعات مختلف بخصوص درمانی، آموزشی، معیشتی و…. را دارد، لازم به ذکر است در پایان این دیدار تفاهم نامه همکاری به امضای طرفین رسیده و همچنین با اهدای لوح سپاس از زحمات رئیس و پرسنل هلال احمر قدردانی گردید.

همکاری هلال احمر و بهزیستی در حوزه درمان جامعه هدف
همکاری هلال احمر و بهزیستی در حوزه درمان جامعه هدف
همکاری هلال احمر و بهزیستی در حوزه درمان جامعه هدف
همکاری هلال احمر و بهزیستی در حوزه درمان جامعه هدف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *